Sierbestrating

Wij leggen een mooi pad of terras aan, waar u jarenlang van kunt genieten. We gebruiken alleen de beste materialen en leveren een uitstekende service.

Onze ervaren hovenier helpt u met het aanleggen van een mooi pad of terras, waar u jarenlang van kunt genieten. We gebruiken alleen de beste materialen en leveren een uitstekende service.

Kies voor een prachtige tuin met de perfecte sierbestrating!

Steeds meer wordt een deel van de tuin bestraat. Dat hoeft ook niet ten koste van de tuin te gaan; het kan juist het begroeide gedeelte accentueren. Bovendien zijn borders daardoor gemakkelijker bereikbaar. Een verantwoorde bestrating vraagt wel om vakkennis en die kunnen wij u bieden. Bestrating dient evenwichtig in het tuinontwerp te worden opgenomen.

De kleur van de bestrating moet niet alleen passen bij de inrichting van uw tuin maar ook worden afgestemd op het interieur van uw woning. Tussen beiden is een belangrijke visuele verbinding. Daarvoor is gelukkig een groot assortiment beschikbaar:

Tuinbestrating Haarlem
  •  Natuursteen. Hardsteen zoals leisteen, graniet, flagstones, grind en split zijn enkele voorbeelden.
  • Halfverharding, zoals grind, split en schelpen. Hierop kan probleemloos gelopen worden door een ondergrond van honingraad matten, splitplaten of gebroken puin aan te leggen.
  • Keramische tegels zijn zeer gewild. Deze worden geproduceerd in het uiterlijk van marmer, graniet of leisteen. Het grote voordeel is dat ze geen onderhoud vergen en krasvrij zijn.
  • Sierbestrating. Denkt u daarbij aan bijvoorbeeld beton of gebakken stenen in alle maten.
  • Tegels, zoals gekleurde of rubbertegels. Maar ook natuursteen, hardsteen en graniet. Leverbaar in de bekende maat van 50x50cm. 60x60cm. 80x80cm. en alle denkbare andere maten.

Verschillende materialen tuinbestrating

Dit overzicht geeft slechts een eerste beeld van de keuze die er is. Misschien heeft u in uw tuin bestrating op diverse plaatsen nodig. U heeft dan de keuze tussen één uitvoering in de gehele tuin of juist door verschillende materialen te combineren levendigheid te scheppen. U zult begrijpen dat de eisen aan een terras of aan de oprit van de auto kunnen heel divers zijn. Wij houden er rekening mee.

Graag adviseren wij u bij de toepassing, de kleur, het ontwerp, de vorm, het legpatroon en de mogelijkheden qua ondergrond. Vanzelfsprekend bij nieuwe maar ook bij bestaande tuinen.

Bestrating tuinbestrating Bennebroek