Tuinontwerp

Wilt u een unieke tuin laten ontwerpen die volledig aansluit bij uw smaak?
Wij ontwerpen en realiseren sfeervolle tuinen in alle stijlen en maten.

Wilt u een unieke tuin laten ontwerpen die volledig aansluit bij uw smaak?
Wij ontwerpen en realiseren sfeervolle tuinen in alle stijlen en maten.

Tuinontwerp door Jelle Huiberts
Tuinontwerp

Uw persoonlijke tuinontwerp

Een tuinontwerp is vooral een kwestie van samenspel tussen u als opdrachtgever en Hoveniersbedrijf Jelle Huiberts . Wij willen uw wensen maximaal in ons tuinontwerp opnemen en gelijktijdig zullen wij onze vakkundigheid er aan toevoegen. Bij dit alles spelen de omgevingsfactoren een belangrijke rol, met het uiteindelijke doel dat er een aangename leefruimte ontstaat. Het tuinontwerp is dan de basis voor de aanleg van uw nieuwe tuin. Zoals u ziet maken wij het tuinontwerp visueel inclusief de kleurtoepassingen.

Bepalend is wat uw wensen ten aanzien van de tuin zijn. Wilt u de gehele tuin vervangen of een gedeelte. Wilt u gelijk andere onderdelen integreren zoals bijvoorbeeld verlichting, terrassen, pergola’s of paden. De links verwijzen naar andere pagina’s binnen onze website waar u meer informatie over deze onderdelen kunt vinden.

Tuinontwerp en Beplantingsplan

Een beplantingsplan is een wezenlijk onderdeel van het ontwerp. De beplanting bepaalt voor een groot deel de sfeer van uw tuin. Bij de selectie van planten houden we rekening met de bladstructuur, de bladkleur, de bloemkleur, bloeiwijze en de hoogte. Het is fijn als uw tuin er in alle seizoenen aantrekkelijk uitziet. Indien u dat wenst kunnen wij ervoor zorgen dat met groenblijvende planten uw tuin ook er in de winter aantrekkelijk en boeiend blijft. Daarnaast hebben ook de grondsoort en de waterhuishouding invloed op de plantenkeuze alsmede de hoeveelheid zonneschijn op betreffende plaatsen in uw tuin. Dit alles wordt in het beplantingsplan meegenomen. Op de pagina “Projecten” kunt u voorbeelden van al gerealiseerde tuinprojecten bekijken.

Stuur een e-mail naar info@jellehuiberts.nl, druk op de knop of bel direct 06-41432404 voor het ontvangen van uw vrijblijvende offerte