Tuinhuisjes / overkappingen

Een eigen tuinhuis, goed passend bij uw tuin en aangepast aan uw wensen,
om in te hobbyen, spullen op te bergen of elke andere bestemming die u wenst.

Een eigen tuinhuis, goed passend bij uw tuin en aangepast aan uw wensen, om in te hobbyen, spullen op te bergen of elke andere bestemming die u wenst.

Een tuinhuis op maat gemaakt

Een tuinhuisje is een geweldige manier om meer ruimte en privacy te creëren in je tuin. Het kan worden gebruikt als extra opslagruimte, atelier, hobbyruimte of extra kamer. Een plek om te ontspannen en je te vermaken. Het plaatsen van een tuinhuis is een mooie manier om je tuin te verfraaien en om meer kleur en structuur toe te voegen. Het kan ook een romantische plek zijn voor speciale gelegenheden. Een geweldige plek om te genieten van het buitenleven.

De keuze uit tuinhuisjes is de laatste jaren enorm gegroeid. Dit wil niet zeggen dat het voor u altijd makkelijk zal zijn om uit zo’n groot aanbod te kiezen. Ook hier is bepalend welke functie u aan een tuinhuisje toedenkt. Daarom sommen we eerst eens een aantal mogelijkheden op:

  • Berging van tuingereedschap en tuinstoelkussens e.d.
  • Speelhuisje voor de kinderen.
  • Atelier om geconcentreerd of artistiek te kunnen werken.
  • Gastenverblijf.
  • Tuinhuisje met veranda; combinatie van bergen en vertoeven.
  • Een overkapte veranda tegen de woning, vrije muur of schutting.
Tuinhuisje Haarlem
Tuinverlichting

Een tuinhuis, gastenverblijf, veranda…

De uitvoeringen die wij u kunnen bieden zijn talrijk, van strak vormgegeven tuinhuizen tot de meer traditionele blokhutten.
Wilt u liever een op maat gemaakt tuinhuisje? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Ramen, afvoer of aangebouwde overkappingen, ook dat is mogelijk. Voorts geven wij u ook in overweging om bij een tuinhuisje of onder een veranda een loungeset te plaatsen.

Waarschijnlijk trekt ook u de conclusie dat goed moet worden nagedacht over de plaats, de maat en de uitvoering van een tuinhuisje of veranda. Ook op dit gebied kunnen wij u met verantwoorde materialen aan nagenoeg al uw wensen uitvoering geven. Wij staan voor u klaar met onze adviezen.